Kindercoach in Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Den Haag,Oegstgeest, Zoeterwoude, Voorburg en omstreken

Coaching

Als ouder wil iedereen dat zijn of haar kind vrolijk en zonder zorgen opgroeit. Wanneer u ziet dat uw kind ergens mee worstelt en zich niet prettig voelt, wilt u hier graag verandering in brengen. Meestal lukt dit wel en is het na een tijdje weer opgelost.

Maar soms houdt het langer aan en heeft u van alles geprobeerd. U komt er niet uit en u wilt graag dat uw kind weer helemaal zichzelf is, vrolijk en blij kan zijn!

Op zo'n moment kan ik, als kindercoach hulp bieden. In een ontspannen sfeer waar niets moet en alles mag volg en begeleid ik uw kind op weg naar de oplossing. De oplossing die bij het kind past en vanuit het kind zelf komt. Samen gaan we op zoek naar de beste manier om met de moeilijkheden om te gaan. Dit kan in een individueel traject of een groepstraining.

'Ik bied een veilige omgeving waar niets moet en alles mag.'

De sessies zijn ontspannen en met behulp van spel, tekening, creatieve werkvormen e.d. help ik het kind te ontdekken welke kwaliteiten het bezit en welke oplossing er is voor wat er speelt, of wat er positief veranderd kan worden.

Tijdens de sessies wordt uw kind zich bewust van wat het denkt, doet en voelt. Vanuit die bewustwording kan uw kind zelf kiezen of het een situatie wil veranderen en hoe.

Soms is het niet eens nodig om iets te veranderen maar is het al fijn om te weten waarom je doet zoals je doet.

Of te begrijpen dat jouw manier van leren anders is dan “gemiddeld”. Er bestaat geen “standaard” kind en daarom ziet elk traject er anders uit.
Wilt u direct contact? Contact

'Elk kind zijn eigen manier en eigen tempo om op te bloeien'

 

Contact

Suzanne Emous
Leidseweg 198A
2251 LK Voorschoten

06-57070273
info@bloeikindercoaching.nl

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding lbrt

Taal in Blokjes – F&L methode® Schoolversie

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding matrix methode

Afbeeldingsresultaat voor ik leer leren afbeelding
Afbeeldingsresultaat voor ik leer anders afbeelding

Opbloeien tot de kern van wie je bent! - Kindercoach in Voorschoten,  Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Den Haag,Oegstgeest, Zoeterwoude, Voorburg  en omstreken
 

 Aangesloten bij het platform GW&Z