Kindercoach in Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Den Haag,Oegstgeest, Zoeterwoude, Voorburg en omstreken

Over Suzanne

Vrolijk, intuitief, open, spontaan, creatief, sportief, coach, energiek, beelddenker, eigenwijs, gevoelig, alert, doorzetter, juf.

Ik ben Suzanne Emous, geboren in maart 1976,  getrouwd en moeder van twee zonen en een dochter. Met zijn vijven en onze hond Coco wonen wij in Voorschoten.

Ik ben het meest in mijn element met kinderen om mij heen. Op mijn werk, thuis en in gezelschap merk ik dan altijd dat ik naar kinderen toe trek, zie hun behoefte en speel daarop in.
Tijdens mijn werk als leerkracht heb ik gemerkt dat ik een intuitief vermogen heb om aan te voelen hoe ik een kind het beste kan benaderen en wat ze nodig hebben om tot hun recht te komen.

'Alles wat je aandacht geeft, groeit!'

Tijdens mijn werk als leerkracht op de basisschool (14 jaar) viel mij vrijwel direct bij het goedemorgen zeggen of een kind even een extra praatje of aandacht nodig had of niet. Meestal was het met een paar woorden of oogcontact al opgelost, soms zat er wat meer achter en probeerde ik gedurende de dag tijd te vinden om naar het kind te kijken en luisteren wat er aan de hand was,en samen een oplossing te vinden. 

Dit vond en vind ik het het allermooiste om te doen, hier krijg ik energie van en kan ik al mijn creativiteit en doorzettingsvermogen in kwijt, met als resultaat een kind die opbloeit en zijn zekere zelf kan en mag zijn!

Ik kwam erachter dat ik meer met dit gevoel en intuitie wilde doen. Om het te onderbouwen met kennis heb ik de HBO opleiding tot kindercoach bij BGL gedaan. Nu kan ik met de opgedane kennis mijn gevoel en intuitie onderbouwen.

Omdat ik mij volledig bezig wil houden met waar ik het meeste van houd; kinderen zien opbloeien, is mijn eigen praktijk Bloei! Kindercoaching ontstaan.

Graag help ik (u en) uw kind om weer helemaal op te bloeien!

 

    

 

Contact

Suzanne Emous
Leidseweg 198A
2251 LK Voorschoten

06-57070273
info@bloeikindercoaching.nl

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding lbrt

Taal in Blokjes – F&L methode® Schoolversie

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding matrix methode

Afbeeldingsresultaat voor ik leer leren afbeelding
Afbeeldingsresultaat voor ik leer anders afbeelding

Opbloeien tot de kern van wie je bent! - Kindercoach in Voorschoten,  Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Den Haag,Oegstgeest, Zoeterwoude, Voorburg  en omstreken
 

 Aangesloten bij het platform GW&Z