Kindercoach in Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Den Haag,Oegstgeest, Zoeterwoude, Voorburg en omstreken

Reacties van ouders en kinderen

Moeder van meisje van 9 jaar.
Bij Suzanne kregen wij al direct bij het intakegesprek het gevoel dat onze dochter centraal stond, het gesprek was prettig omdat ze vooral luisterde naar wat onze dochter te vertellen had. Ook wij kregen de ruimte om, als het nodig was, het een en ander aan te vullen.
Tijdens het traject kon onze dochter niet wachten om weer naar Suzanne te gaan, en als ze dan was geweest kwam ze altijd vol energie weer terug. Verder heeft het haar enorm geholpen om zelfverzekerder te worden, ze neemt nu meer initiatief en durft gewoon meer te zeggen en te doen.
Ook op school merken de juffen verandering, ze kon nog wel eens zenuwachtig zijn om een antwoord te geven, maar ook hierbij voelt ze zich nu een stuk zekerder.
Kortom wij zijn blij dat we naar Bloei zijn gegaan!

Ouders van meisje uit groep 6

Het zegt genoeg dat school aangeeft dat wij vooral door moeten gaan met de bijles bij Suzanne... onze dochter heeft in een half jaar tijd een enorme sprong gemaakt op het rekengebied. 
Verder gaat onze dochter elke week met plezier naar de bijles. 


Ouders van jongen van 11 jaar.

Een paar maanden geleden zijn wij door school gewezen op een kindercoach voor onze zoon. Wij hebben contact met jou opgenomen en al snel kwam je langs voor een kennismakingsgesprek.

Wat hierbij opviel was hoe jij je richtte op onze zoon en niet op ons.
Het was direct duidelijk dat het ging om wat hij wilde en nodig had.
Het klikte meteen tussen jullie, dat was mooi om te zien.

Aan het einde van vorig schooljaar en het begin van dit schooljaar heb
je een aantal sessies met hem gedaan. Hierbij hebben jullie gewerkt aan zijn zelfvertrouwen, hoe hij zichzelf ziet, wat hij denkt en wil en hoe hij hier zelf op een positieve manier invloed op kan uitoefenen.

Gaandeweg hebben wij hem zien groeien, zijn zelfvertrouwen is beter
geworden en
hij heeft geleerd dat het niet erg is om fouten te maken. Hij is meer uit zijn schulp gekomen en durft veel beter bij anderen aan te geven wat hij wil of juist niet wil.

Natuurlijk blijven er situaties waar het niet gaat zoals hij zou willen maar hij (en wij) hebben handvatten gekregen hoe met bepaalde situaties om te gaan.

Wij zijn heel blij dat we met jou in contact zijn gekomen!

Jongen van 11 jaar:
De sessies waren leuk!
Ik weet nu meer over mijzelf. Ik heb meer zelfvertrouwen en ik weet nu dat iedereen evenveel waard is, dat ik gelijk ben aan anderen

Moeder van meisje van 8 jaar:
Tijdens gesprekken met de leerkracht van onze dochter van 8 jaar (groep 5), kregen we de indruk dat ze zich op school anders gedroeg dan thuis. Thuis en op de sportvereniging mengt ze zich goed in gesprekken, geeft haar mening en maakt grapjes. Op school was ze stil, "onzichtbaar", en onzeker om vragen te stellen. We kregen de indruk dat er iets in de weg zat om op school eruit te laten komen wat erin zit.

We hadden Suzanne's Bloei kindercoaching op internet gevonden en na het intake gesprek hebben we besloten dat zij mocht onderzoeken wat er in de weg zat. Met veel spelen, knutselen en tekenen hebben we veel inzicht gekregen in wat er in onze dochter omgaat en waar ze tegen aan loopt in de klas. Door de inzichten die we via Suzanne hebben gekregen in combinatie met gesprekken met de leerkracht, kunnen we veel duidelijker aan geven welke aanpak wel en niet werkt voor onze dochter.

Onze dochter vond het elke week weer een feest om naar Suzanne te gaan: ze is erg open en toegankelijk voor ouders en zeker ook voor kinderen. Ze heeft een schat aan materialen om mee te werken, zodat elke sessie weer totaal anders was. Onze dochter denkt vaak terug aan wat ze zelf geleerd heeft van Suzanne, en heeft ook handvatten gekregen om dat vast te kunnen houden. Elk schooljaar is weer anders, met een nieuwe leerkracht, maar als onze dochter weer een oppepper nodig heeft, dan zullen we zeker weer contact met Suzanne opnemen.

Moeder meisje van 11 jaar:
Ze heeft het als heel prettig ervaren om naar jou toe te komen. Ze gaf zelf aan, dat ze daar kracht door kreeg.
En ik merk zelf ook, dat ze er heel veel van heeft geleerd. En ikzelf trouwens ook.
Het blijft hard werken, maar we gaan de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Moeder meisje van 9 jaar:

Ze is altijd met plezier naar de sessies gegaan en was lyrisch over de afsluiting.
De cito's zijn achter de rug. Ze heeft het niet als een enorme druk ervaren en dat was doel nr 1!

Meisje van 9 jaar:
Bedankt dat je mij hebt geholpen met mijn zelfvertrouwen. Ik heb veel van je geleerd!

Moeder jongen van 7 jaar.
Hij heeft echt een grote sprong gemaakt. Hij doet wat hij zelf wilt en het lijkt hem niet in de weg te zitten wat een ander denkt. De gekke typetjes doet hij ook niet meer na.
Hij begon te glunderen dat je hem de groetjes deed, jouw sessies hebben hem echt goed gedaan! Nogmaals hartelijk dank hiervoor!

 

 

 


 

Contact

Suzanne Emous
Leidseweg 198A
2251 LK Voorschoten

06-57070273
info@bloeikindercoaching.nl

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding lbrt

Taal in Blokjes – F&L methode® Schoolversie

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding matrix methode

Afbeeldingsresultaat voor ik leer leren afbeelding
Afbeeldingsresultaat voor ik leer anders afbeelding

Opbloeien tot de kern van wie je bent! - Kindercoach in Voorschoten,  Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Den Haag,Oegstgeest, Zoeterwoude, Voorburg  en omstreken
 

 Aangesloten bij het platform GW&Z