Kindercoach in Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Den Haag,Oegstgeest, Zoeterwoude, Voorburg en omstreken

Training Ik leer anders

Vooraf aan de training vindt een intakegesprek plaats. Dit duurt 45-60 minuten en is samen met uw kind. Tijdens het gesprek bespreken waar uw kind tegenaan loopt, doe ik een aantal testjes en stel ik vragen aan u en uw kind, tevens maken we een begin met Ik leer anders.

De basistraining bestaat uit 4-6 sessies. Aan bod komt:
1. Informatie op de juiste wijze ordenen, opslaan en onthouden. (Hoofd opruimen volgens de MatriX methode, indien wenselijk). 
2. Alfabet, woordpakketten en lezen.
3. Cijferveld en tafels.
4. Klokkijken (analoog).

(Tevens zal ik, indien handig, onderdelen inzetten van de MatriX methode. Voor meer informatie kijk op: https://www.matrixmethodeinstituut.nl/)

Mocht uw kind uitvallen op een bepaald gebied, dan kan ik ook alleen daar mee aan de slag gaan. Bijvoorbeeld, gaat het rekenen goed en gaat spelling en lezen niet goed, dan richt ik mij meer op het gebied van taal dan op rekenen.

Bij heel jonge kinderen werk ik tijdens de sessies samen met het kind en is er een ouder of verzorger aanwezig. Wanneer de kinderen ouder zijn, is de training zonder de aanwezigheid van ouder of verzorger en zal u uitleg krijgen over de methode zodat u hier thuis verder mee aan de slag kunt.  

De training bestaat uit 4-6 sessies, hierna kunt u met uw kind de woordpakketten, tafels, enz verder zelf verder oefenen. Mocht u het prettiger vinden dat ik hiermee verder ga, dan is dit mogelijk.

De sessies vinden in principe onder schooltijd plaats. Er is beperkte mogelijkheid om de afspraak na schooltijd te plannen. U kunt contact opnemen voor de mogelijkheden.

Wilt u direct contact opnemen? Dat kan, u kunt mij altijd bellen: 06-57070273 of mailen om een afspraak te maken. suzanne@bloeikindercoaching.nl

Kosten kunt u vinden op de website onder kopje: info

' Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!'   ( Pippi ) 

Contact

Suzanne Emous
Leidseweg 198A
2251 LK Voorschoten

06-57070273
info@bloeikindercoaching.nl

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding lbrt

Taal in Blokjes – F&L methode® Schoolversie

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding matrix methode

Afbeeldingsresultaat voor ik leer leren afbeelding
Afbeeldingsresultaat voor ik leer anders afbeelding

Opbloeien tot de kern van wie je bent! - Kindercoach in Voorschoten,  Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Den Haag,Oegstgeest, Zoeterwoude, Voorburg  en omstreken
 

 Aangesloten bij het platform GW&Z